Daniel Muñoz, Col. 4612

Fisioterapeuta i Tècnic en Ortopèdia

 

Tècniques

Cadenes Musculars

Especialista en Tractament d´Espatlla

Especialista en Tractamen Extremitat Superior.

Cursant quart curs d´Osteopatia

Hola sóc el Dani, tinc 39 anys i sóc fisioterapeuta diplomat per l’E.U. Gimbernat l’any 2003. Abans, havia acabat els estudis de Tècnic Superior en Ortesis i Pròtesis a l’escola Ramón i Cajal l’any 2000. Actualment, estic cursant 4art d’Osteopatia a l’ Escola d’Osteopatia de Madrid.

Els meus primers passos dins el món de la fisioteràpia van començar després de treballar com a Tècnic Ortopèdic i adonar-me que aquesta no era l’ocupació que jo volia desenvolupar. Aquests anys em van ser molt útils per aprendre sobre anatomia del cos humà i sobre tracte amb els pacients; vaig veure que em cridava l’atenció la fisioteràpia, així que vaig decidir apostar per estudiar la Diplomatura.

Professionalment vaig començar a exercir de fisioterapeuta realitzant suplències a diferents centres especialitzats en neurologia, geriatria, traumatologia, etc. Durant una temporada vaig ser el fisioterapeuta de la U.D. Castellbisbal on vaig descobrir per dins com es vivia la fisioteràpia esportiva. No suposava tractar esportistes de nivell professional, però sí prou compromesos amb el seu esport com per a rendir al màxim en cada competició.

El 2007 es va produir un canvi en la meva vida professional i vaig passar a formar part del departament de rehabilitació a una mútua d’accidents laborals, on encara continuo exercint.

Amb el temps he seguit amb la meva formació. Vaig realitzar el post-grau en Cadenes Musculars, més tard em vaig especialitzar en diagnòstic i tractament en disfuncions de l’extremitat superior, i més tard em vaig formar en Tècniques Miotensives i Manipulatives de la Columna i Pelvis, la qual cosa va despertar el meu interès en aquest camp i em va animar a cursar Osteopatia.

Em vaig incorporar a l’equip d’Integralfisioteràpia l’any 2013 començant una nova etapa a la clínica privada, on he tingut l’oportunitat de desenvolupar els coneixements adquirits durant aquests anys, a més de compartir una filosofia de treball en equip, on compartir coneixements entre professionals és clau.

Dins L’equip d’Integralfisioteràpia, em dedico al tractament de les patologies freqüents en la vida quotidiana: Cervicàlgies, lumbàlgies, ciatiàlgies i patologies d’espatlla.

Tens alguna consulta?

Si tens qualsevol dubte o consulta escriu-nos o truca'ns i et contestarem tant aviat com ens sigui possible.

integral fisioterapia

Adreça:

C/ Vallespir, 203, 08014 Barcelona

 

Teléfon

93 491 5302

699 506 359

 

Email

info@integralfisioterapia.com

Horaris

Dilluns a Divendres de 9 a 21h

Dissabtes d’Octubre a Maig de 10 a 13h

© 2015 Integral Fisioterapia. Todos los derechos reservados.  |  Nota Legal  |  Política de Privacidad