Ecografia Múscul-esquelètica

L’ecografia múscul-esquelètica és una tècnica en constant evolució i desenvolupament, cada vegada més important dins la pràctica clínica del fisioterapeuta, tant en el diagnòstic com en el posterior tractament.

És una eina dinàmica, molt eficaç, que a Integralfisioterapia utilitzem quan considerem necessari, dins l’examen físic del pacient. L’ús d’aquesta eina ens permet valorar en temps real, de manera comparativa i objectiva, el teixit lesionat i amb això decidir quin tractament serà el més adequat per al pacient, així com poder dur a terme un seguiment de l’evolució del mateix.

L’ecografia múscul-esquelètica és una prova d’avaluació que compta cada vegada més, amb evidència científica d’alta qualitat que avala el seu ús dins del procés de raonament clínic, ajudant al fisioterapeuta a entendre i interpretar de la millor manera possible les deficiències que presenta el pacient.

A més, recentment s’ha fomentat l’ús de l’ecografia en el camp de la Teràpia Manual i de la Fisioteràpia de l’Esport, com a eina guia en intervencions mínimament invasives com són la Electròlisi Percutània Terapèutica (EPTE) ​​en el tractament de tendinopaties cròniques, i la PUNCIÓ SECA eco-guiada en la síndrome de dolor miofascial. D’aquesta manera, a  Integralfisioterapia podem utilitzar l’ecografia per tractar el teixit múscul-esquelètic (múscul, tendó, lligament, etc.) de forma precisa, efectiva i segura, millorant d’aquesta forma els resultats i aconseguint així una millor relació en el cost-efectivitat de les intervencions.

Tens alguna consulta?

Si tens qualsevol dubte o consulta escriu-nos o truca'ns i et contestarem tant aviat com ens sigui possible.

integral fisioterapia

Adreça:

C/ Vallespir, 203, 08014 Barcelona

 

Teléfon

93 491 5302

699 506 359

 

Email

info@integralfisioterapia.com

 

Horaris

Dilluns a Divendres de 9 a 21h

Dissabtes d’Octubre a Maig de 10 a 13h

© 2015 Integral Fisioterapia. Todos los derechos reservados.  |  Nota Legal  |  Política de Privacidad