Exercici Terapèutic

L’exercici terapèutic és l’eina més important que tenim com a fisioterapeutes. Si bé és important pel professional tenir una bona formació en tècniques de fisioteràpia, tant o més important és saber recomanar el treball que el pacient haurà de fer pel seu compte a casa.
Parlem de qualsevol exercici plantejat per aconseguir un benefici físic específic, com poden ser: Mantenir arcs de moviment, guanyar força a músculs dèbils, estirar músculs amb falta de longitud, millorar la flexibilitat articular, automovilitzacions neurals, el treball propioceptiu o millorar les funcions cardiovascular i respiratòria.
Tots aquests exercicis, ensenyar-los i recomanar-los, forma part de la nostra competència professional, i els haurem d’adaptar a cada pacient per tal assolir l’èxit del tractament proposat.
La fisioteràpia es diferència d’altres teràpies com l’osteopatia, justament en aquest punt. Com a bons professionals, hem de programar un bon pla d’exercicis terapèutics amb els quals aconseguir una bona recuperació del pacient.

Tens alguna consulta?

Si tens qualsevol dubte o consulta escriu-nos o truca'ns i et contestarem tant aviat com ens sigui possible.

integral fisioterapia

Adreça:

C/ Vallespir, 203, 08014 Barcelona

 

Teléfon

93 491 5302

699 506 359

 

Email

info@integralfisioterapia.com

 

Horaris

Dilluns a Divendres de 9 a 21h

Dissabtes d’Octubre a Maig de 10 a 13h

© 2015 Integral Fisioterapia. Todos los derechos reservados.  |  Nota Legal  |  Política de Privacidad