Josep Vilalta, Col. 11135

Fisioterapeuta

 

Tècniques

Tractament del Dolor Miofascial: Punció seca

Fibrolisis diacutánea(Ganxos)

Tècnica de Mc Conell

Hola, em dic Josep Vilalta Rodríguez i tinc 27 anys. Des de petit vaig tenir clar que de gran em volia dedicar a alguna cosa relacionada amb el món de la salut; psicologia, medicina … Finalment, vaig optar per la fisioteràpia, professió que exerceixo des de 2012.

Un cop finalitzats els meus estudis universitaris, em van envair els dubtes cap a quina direcció encaminar la meva carrera professional. Primerament, em vaig decidir per la neurologia, per la qual cosa vaig realitzar un postgrau en aquesta disciplina, encara que de seguida em vaig adonar que això no era exactament el que volia fer i vaig optar per formar-me en disciplines més properes a la teràpia manual. Com més em formava més m’agradava el que estava fent. Actualment estic en plena formació d’un concepte anomenat Maitland, que es basa en la teràpia manual i el raonament clínic, per així obtenir més coneixement i poder donar un millor servei al pacient.

Pel que fa a la meva vida com a professional dins de la fisioteràpia, considero que em queda molt camí per recórrer i molt per explorar tant a nivell formatiu com laboral. He recorregut ja una bona part principalment lligat al món de l’esport, essencialment en el futbol. He estat treballant amb equips amateurs fins fa poc, quan l’any passat va sorgir l’oportunitat de vincular-me professionalment i començar a treballar amb un equip professional i veure de prop el futbol gairebé d’elit en un club de 2ªB. L’experiència va ser molt bona, tot i que he acabat inclinant-me més per la fisioteràpia en consulta privada, on el tracte amb el pacient pot ser molt més proper, on l’objectiu principal és el benestar del pacient i no el d’un equip i on finalment em sento molt més realitzat i feliç.

Farà cosa d’un any, el 2014 l’equip d’Integralfisioteràpia em va oferir l’oportunitat d’unir-me a ells, i sense moltes vacil·lacions no vaig dubtar a fer-ho; fins a la data, considero que és la millor decisió que he pres en el que es refereix meva vida professional, ja que tinc l’oportunitat d’aplicar i compartir els meus coneixements i no parar d’aprendre envoltat de grans professionals.

El meu objectiu actual, juntament amb la resta de l’equip, és oferir un bon servei a la vegada que formar-me cada vegada més per a un millor desenvolupament d’aquesta professió. En breu, tinc previst començar la formació en diagnòstic per imatge i així poder treballar també amb ecografia muscular, tot això amb l’única finalitat de ser millor professional i sentir-me totalment realitzat en aquesta professió que tant estimo.

Tens alguna consulta?

Si tens qualsevol dubte o consulta escriu-nos o truca'ns i et contestarem tant aviat com ens sigui possible.

integral fisioterapia

Adreça:

C/ Vallespir, 203, 08014 Barcelona

 

Teléfon

93 491 5302

699 506 359

 

Email

info@integralfisioterapia.com

Horaris

Dilluns a Divendres de 9 a 21h

Dissabtes d’Octubre a Maig de 10 a 13h

© 2015 Integral Fisioterapia. Todos los derechos reservados.  |  Nota Legal  |  Política de Privacidad