Lara Pacios, Col. 13203

 Fisioterapeuta

Técniques

Tractament de la incontinència urinària i fecal

Punció Seca

Tècniques osteopàtiques

Pilates

 

El meu interès per la fisioteràpia va sorgir de petita, arran d’una lesió d’esquena inespecífica que em provocava molt dolor; motiu pel qual vaig haver de deixar l’únic esport que em va omplir de veritat fins a la data, la gimnàstica rítmica. Vaig practicar aquest esport durant 8 anys.

Amb el temps, em vaig adonar de la poca informació que té la societat pel que fa al seu cos, de les lesions i de com resoldre-les, i em vaig proposar ajudar altres persones que igual que jo, patien dolor i no en sabien la causa. Em vaig diplomar en les Escoles Universitàries Gimbernat el 2012 i vaig començar a treballar a Galícia, en diferents clíniques privades, descobrint tractaments diversos, tots molt enriquidors.

En els primers anys, em vaig especialitzar en Pilates, que em va encantar i em va servir tant de complement a tractaments personalitzats com per dirigir classes, i en tractament de sòl pèlvic, combinant-ho amb gimnàstica hipopressiva.

Poc després, en Osteopatia de l’aparell locomotor, que em va servir per millorar els meus coneixements sobre una observació i valoració global del cos. Ara mateix, la vida em va fer tornar a Barcelona on m’estic focalitzant més en el tractament múscul- esquelètic amb teràpia manual, ganxos, punció seca, etc. I pel que fa a formació, m’estic introduint en el tractament per inducció miofascial.

Tens alguna consulta?

Si tens qualsevol dubte o consulta escriu-nos o truca'ns i et contestarem tant aviat com ens sigui possible.

integral fisioterapia

Adreça:

C/ Vallespir, 203, 08014 Barcelona

Teléfon

93 491 5302 699 506 359

Email

info@integralfisioterapia.com

Horaris

Dilluns a Divendres de 9 a 21h

Dissabtes de 10 a 12h

© 2015 Integral Fisioterapia. Todos los derechos reservados.  |  Nota Legal  |  Política de Privacidad