Pablo Redón, Col. 4640

Director Integral Fisioterapia, Fisioterapeuta,  Fisioterapia esportiva

 

Técniques

Teràpia Manual

Teràpia Neurodinàmica (Movilització Sistema Nerviós)

Fibròlisi Instrumental Miofascial (Gantxos)

Punció Seca

Tractament de Vertigens

Epte (Electròlisi Percutanea Terapèutica)

Ecografia musculoesquelètica.

Assesorament Esportiu.

Hola, el meu nom és Pablo. Actualment tinc 35 anys. Sóc fisioterapeuta des del 2003. La meva vocació sempre ha anat molt lligada a l’esport, i gràcies a la fisioteràpia he pogut gaudir d’aquest des d’un punt de vista diferent. Ja des de molt jove, la pràctica de l’esport sempre ha ocupat moltes hores en el meu dia a dia, fent atletisme, jugant a bàsquet, anant amb bicicleta, practicant escalada, tennis i altres esports; així que quan vaig decidir orientar el meva futur vaig buscar alguna cosa que em mantingués proper a aquesta passió, que és l’esport.

Després d’acabar els meus estudis universitaris el 2003, em vaig especialitzar en fisioteràpia de l’esport a l’E.U. Gimbernat i després de gairebé una dècada treballant i compartint experiències en diferents consultes privades i mútues d’accidents laborals, per fi, a finals de 2010 vaig decidir portar el meu projecte personal endavant , Integrafisioteràpia, un somni que tenia des de la universitat i que avui és tota una realitat.

Durant tots aquests anys, he seguit la meva formació en molts àmbits, cosa que considero crucial en aquesta professió donats els avenços que permanentment es produeixen en diagnòstic i aplicació de tractaments. Em vaig centrar sobretot en la formació relacionada amb la fisioteràpia esportiva, però potser el que va marcar un punt d’inflexió en la meva carrera professional, va ser descobrir la punció seca i els beneficis que aquesta tècnica aporta a la nostra professió. I, en relació al futur, espero continuar formant-me en ecografia musculoesquelètica, doncs crec que pot aportar un “plus” per millorar l’efectivitat dels meus tractaments, ja que és una tècnica diagnòstica amb molt de futur.

Actualment, aquí em teniu, fent el que més m’agrada, compaginant la fisioteràpia amb la meva gran passió, l’atletisme i l’esport en general.

Sóc feliç aprenent i lluitant per intentar créixer i millorar sobretot a nivell professional, ja que crec que una fisioteràpia millor és possible i els fisioterapeutes tenim el deure de seguir lluitant perquè així sigui, continuant amb la nostra formació i amb una bona pràctica clínica basada en l’ evidència científica.

Tens alguna consulta?

Si tens qualsevol dubte o consulta escriu-nos o truca'ns i et contestarem tant aviat com ens sigui possible.

integral fisioterapia

Adreça:

C/ Vallespir, 203, 08014 Barcelona

Teléfon

93 491 5302 699 506 359

Email

info@integralfisioterapia.com

Horaris

Dilluns a Divendres de 9 a 21h

Dissabtes d’Octubre a Maig de 10 a 13h

© 2015 Integral Fisioterapia. Todos los derechos reservados.  |  Nota Legal  |  Política de Privacidad