El Nostre Equip

Som Professionals Sanitaris amb titulació Oficial reconeguda pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Pablo Redon, Col. 4640

Director Integral Fisioterapia, Fisioterapeuta, Fisioterapia esportiva

Actualment tinc 35 anys. Sóc fisioterapeuta des del 2003. La meva vocació sempre ha anat molt lligada a l’esport, i gràcies a la fisioteràpia he pogut gaudir d’aquest des d’un punt de vista diferent.

Daniel Muñoz, Col. 4612

Fisioterapeuta, Osteòpata i Tècnic en Ortopèdia

Actualment tinc 39 anys i sóc fisioterapeuta diplomat per l’E.U. Gimbernat l’any 2003. Abans, havia acabat els estudis de Tècnic Superior en Ortesis i Pròtesis a l’escola Ramón i Cajal l’any 2000. Actualment, estic cursant 4art d’Osteopatia a l’ Escola d’Osteopatia de Madrid.

Josep Vilalta, Col. 11.134

Fisioterapeuta

Actualment tinc 27 anys. Des de petit vaig tenir clar que de gran em volia dedicar a alguna cosa relacionada amb el món de la salut; psicologia, medicina … Finalment, vaig optar per la fisioteràpia, professió que exerceixo des de 2012.

Lara Pacios, Col. 13.203

Hola soy Lara, tengo 27 años y soy de Pontevedra. Mi interés por la fisioterapia surgió de pequeña, a raíz de una lesión de espalda inespecífica que me provocaba mucho dolor por la cual tuve que dejar el único deporte que me llenó de verdad hasta la fecha; la gimnasia rítmica, que practiqué durante 8 años.
Con el tiempo, me di cuenta de la poca información que tiene la sociedad en cuanto a su cuerpo, de las lesiones y de cómo resolverlas, y me propuse ayudar a otras personas que al igual que yo, padecen dolor y no saben la causa.

 

Carme Gallardo

Gestió financera/Comercial i Atenció al pacient

La meva tasca és la gestió de la clínica, tant a nivell organitzatiu com a nivell fiscal i financer. A més faig les tasques Publicitaries i de Comunity Manager gestionant les xarxes socials i la web de l’empresa.

 

U

Evaluem els simptomes

Evaluem els Factors de Risc

Tens alguna consulta?

Si tens qualsevol dubte o consulta escriu-nos o truca'ns i et contestarem tant aviat com ens sigui possible.

integral fisioterapia

Adreça:

C/ Vallespir, 203, 08014 Barcelona

 

Teléfon

93 491 5302

699 506 359

 

Email

info@integralfisioterapia.com

 

Horaris

Dilluns a Divendres de 9 a 21h

Dissabtes d’Octubre a Maig de 10 a 13h

© 2015 Integral Fisioterapia. Todos los derechos reservados.  |  Nota Legal  |  Política de Privacidad